Home

Nieuws

Najaarscompetitie 2022

De najaarscompetitie gaat van 7 naar 5 speeldagen en begint in week 37 (12 september). Zie het overzicht van de KNLTB voor alle speeldata.

Seniorentoernooi 24 juni bij Wijchgelsheim

Op vrijdag 24 juni organiseert Wijchgelsheim voor het eerst het seniorentoernooi. Dit is een toernooi voor 50+ers waarbij dubbels en mixen worden gespeeld. Omliggende verenigingen hebben al diverse deelnemers aangeleverd. Wijchgelsheimers, waar blijven jullie? Opgave kan via k.klimp@kpnmail.nl.

Tijd: 9.30 - 16.00 uur
Categorieen: speelsterkte 7, 8 en 9 
Inschrijfgeld: 10 euro

Meer informatie over het Senior Plus Toernooi vind je op de website van de KNLTB. 

 

We kunnen weer tennissen

Alle zaterdagen in maart heeft de ABC met een grote groep vrijwilligers hard gewerkt. De banen zijn hierdoor nu klaar en kunnen we weer buiten tennissen. Wil je de banen na het spelen in twee richtingen vegen en daarna rollen? En heb je een uurtje over? Een keer extra vegen en rollen is altijd goed. Daar hebben we het hele seizoen plezier van. Iedereen dank voor de hulp en tot op de baan! Bekijk hier de foto's.

Senior Plus Toernooi

Op vrijdag 24 juni 2022 organiseert Wijchgelsheim een Senior Plus Toernooi. Ben je 50 jaar of ouder? Schrijf je dan in. 

Tijd: 9.30 - 16.00 uur
Categorieen: speelsterkte 7, 8 en 9 
Inschrijven en informatie: k.klimp@kpnmail.nl
Inschrijfgeld: 10 euro

Meer informatie over het Senior Plus Toernooi vind je op de website van de KNLTB. 

OGTB Amerikaans Mix toernooi

Het bestuur van OGTB en de organiserende vereniging Watec, hebben besloten om het OGTB Amerikaans Mix Toernooi 2022 op 5 en 6 februari NIET door te laten gaan. Dit in verband met het geringe aantal aanmeldingen en de onzekerheid over de Corona Maatregelen. In 2023 neemt Watec de organisatie graag weer op zich en hopen we op betere tijden.

Wintertoernooi - zaterdagavond 5 februari 2022

Op zaterdagavond 5 februari wordt het jaarlijkse wintertoernooi gespeeld in de Stirumhal in Hoogezand. Je kunt je hiervoor opgeven via f.boven@hetnet.nl.

Resultaten competitie najaar 2021

De uitgestelde competitie is inmiddels geëindigd. Met veel succes! We hebben 2 kampioensteams. Alle teams op de vrijdagavond deden het bijzonder goed. Het team van captain Henk Gernaat werd in hun 1e competitieseizoen direct kampioen in de 3e klasse heren. Captain Myrthe Klimp wist met het gemengde team kampioen te worden in de 3e klasse. In een ware kampioenswedstrijd tegen rivaal Woldmeppers mochten zij zich kampioen noemen.

Het team van aanvoerder Derk Hofman werd in de 3e klasse heren net geen kampioen. Ze werden met 1 puntje minder dan GLTB-4 2e in hun poule.

 

Allemaal van harte proficiat!

Jeugdcompetitie rood en oranje najaar 2021

De jeugdcompetitie is zondag 31 oktober geëindigd. Namens Wijchgelsheim hebben er een rood team en een oranje team meegedaan. Het rode team speelde op mini-veldjes, het oranje team speelde op ¾ baan. Het oranje team is in hun poule eerste geworden en bleven dus de Nieske Meppers, Oude Pekela en Odivia Blijham voor. Proficiat Luuk, Hinde en Iris. Bij de rode jeugd werd Tim zowaar een keer de Koning van Schildwolde door het eindspel te winnen. Anouk, Kim en Tim hebben veel geleerd en we hopen dat iedereen volgend voorjaar weer van de partij is.

Bitterballentoernooi 2021

Op alle vrijdagen in september wordt het jaarlijkse Bitterballentoernooi weer gespeeld. Je kunt je opgeven tot en met zondag 29 augustus. Je mag maximaal één verhindering doorgeven. Opgave via f.boven@hetnet.nl

 

Speelschema gezelligheidstoernooitje 13 en 14 augustus

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus wordt het gezelligheidstoernooitje voor leden van TC Wijchgelsheim en TV Siddeburen gespeeld. Klik hier voor het speelschema. Gezien het volle schema zijn wijzigingen niet mogelijk.  

 

Gezelligheidstoernooitje 2021

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus is er, in plaats van het WO, een gezelligheidstoernooitje voor leden van TC Wijchgelsheim en TV Siddeburen. Afgelopen weekend is het park hiervoor netjes gemaakt.  Bekijk foto's >

Competitie najaar 2021

De najaarscompetitie start op maandag 13 september en duurt tot zondag 31 oktober 2021. Inhaaldagen staan gepland tot 21 november. In bijgevoegd schema alle speeldata. 

In memoriam Hennie van Timmeren

Onlangs ontvingen we bericht dat een van onze trouwe leden is overleden. Hennie was een waardevol lid van onze dinsdagmorgengroep. Samen met haar man Geert genoot ze, alweer enige tijd geleden, elke week op de dinsdagmorgen van een ongedwongen potje tennis. Hennie is altijd een veelzijdige sportvrouw geweest, met gymnastiek, schaatsen, kegelen, bridge en later ook tennis. Lees meer >

Net nieuw

Op alle banen hangt sinds kort een nieuw net. De netten zijn aangeboden door Paul Wüst van Wüst Commerciële Dienstverlening, Gert Blauw van de SNS Bank, Jan Bartelds van Green 4 All, Arend en Marianne Noordhof van het Kasteel en Heino Rosevink van Autotaalglas. Heel veel dank voor dit mooie gebaar! Bekijk hier de gulle gevers. 

Voorjaarsbeurt 2021

Als de banen maar klaar zijn begin april! Zoals het er nu uitziet mogen we tegen die tijd ook weer dubbelen buiten. Een mooi vooruitzicht. Bekijk foto's >

Competitie 2021

De volgende competitieteams zijn opgegeven bij de KNLTB: 

  • Maandagmiddag: 2 teams
  • Donderdag dames: 2 teams
  • Vrijdagavond: 2 heren en 1 gemengd team (1 nieuw team dus)
  • Zaterdag: 3 gemengde teams en 1 herenteam
  • Zondag: 1 rood en 1 oranje jeugdteam

Hopelijk kan de OGTB competitie ook weer starten, ook hiervoor staan 2 teams in de startblokken.

ALV en winterstop

  • Tot nu toe kon je nog tennissen op baan 4. Vanaf dinsdag 29 december kan dit niet meer. Het net gaat eraf en de baan gaat in winterslaap.   
  • De algemene ledenvergadering zal dit jaar later plaatsvinden ivm de COVID-maatregelen. Zodra er weer meer mogelijk is plannen we de vergadering en berichten we hierover. 

Namens het bestuur van TCW hele fijne feestdagen en graag tot volgend jaar.

Competitie 2021

Ondanks de wat rare competitie van het afgelopen jaar gaan we ervan uit dat er komend seizoen weer gewoon competitie kan worden gespeeld. De captains van de teams van afgelopen seizoen hebben inmiddels een mail ontvangen. We gaan er vanuit dat deze teams in de a.s. competitie weer mee gaan doen. Lees meer >

Bitterballentoernooi 2020

Op alle vrijdagen in september wordt het jaarlijkse bitterballentoernooi weer gespeeld. Je kunt je opgeven tot zaterdagavond 29 augustus 23:59 uur. Je mag maximaal één verhindering doorgeven. Opgave via f.boven@hetnet.nl.

OGTB-toernooi jeugd 30 augustus

Op 30 augustus organiseert de OGTB een jeugdtoernooi in de categorieen rood t/m geel. Waar en hoe is nog niet bekend, maar noteer dit vast in je agenda.

» Nieuws archief