Nieuws

Wijchgelsheimer Open 2023 geslaagd!

Het Wijchgelsheimer Open 2023 is afgelopen, maar wat was het weer een feest! In deze week deden er 200 spelers mee en werden er rond de 225 wedstrijden gespeeld in de categorieën vier tot en met negen. De wedstrijden werden verspreid over onze vijf banen, maar vanwege de regen hebben we zaterdagmiddag ook bij tennisvereniging Siddeburen gespeeld. Bovendien kon iedereen de gehele week op ons park genieten van prachtig tennis en het mooie weer. 

Naast tennis was er donderdagavond een Beerpongtoernooi, vrijdagavond een pub quiz en zaterdagavond een Tirolerfest georganiseerd waar ook veel belangstelling voor was. Ook was er donderdag tot en met zaterdag een dagmenu en kon er elke dag genoten worden van de heerlijke zelfgemaakte soep van Els.  

Net als voorgaande jaren is dit zeer geslaagde toernooi verzorgd door vrijwilligers en sponsoren. De sponsoren van dit jaar waren Autotaalglas Assen en Emmen, Plus Spithoff en SNS-bank. Dus hierbij ook veel dank voor iedereen die heeft bijgedragen aan het toernooi, want zonder jullie was dit niet gelukt! Uiteraard ook de deelnemers bedankt voor het meedoen en hopelijk zien we jullie volgend jaar weer :)

De toernooicommissie kijkt uit naar volgend jaar en maakt er dan een extra groot feest van, want in mei bestaat de tennisvereniging 100 jaar!

PS. De foto's zijn  te bekijken in het fotoboek op de website.

WO 2023

Lars Rosevink, Steven Veldman, Stef Cruiming, Marijke Koning, Eline Koning en Inge Rosevink

« Terug

» Nieuws archief